Yoga voor Iedereen

Let op!!  wij gaan/zijn op Europa Tour. Er zullen geen lessen/behandelingen meer zijn vanaf juli 2024 tot juli 2025. Het wekelijks aanbod in de laatste periode paasvakantie 2024 tot juli 2024 is al verkleind. Tai Chi, zwngerschapsyoga gaan nog gewoon door. En dan is er tweewekelijks aerial yin yoga (start do 18 april) uitmondend in een soundjourney. Kostprijs combinatie aerial yin & soundjourney = 30 euro.

YOGA VOOR DE RUG – 

Yoga met specifieke aandacht voor onze rug. Zowel spierversterking van rug en buik als houding en ontspanning komen hierbij aan bod. 

OCHTENDYOGA – 

Ideale yoga om de dag energiek, helder en gebalanceerd te starten.

AERIAL YOGA Active – 

Hou je liever wat van meer actie en acrobatie. Dan is deze vorm ideaal voor jou. De hangmat ondersteunt jou tijdens je oefeningen, helpt in de stretch, zorgt voor uitdaging,… Plezante lessen die uitbollen in een eindontspanning.

AERIAL YOGA Yin – 

Hier blijven we lang in de houdingen, de hangmatten hangen laag bij de grond en je wordt gedragen en uitgenodigd om diep te ontspannen. Door het sterk meditatieve karakter wordt ook de geest rustiger.

ZWANGERSCHAPSYOGA- maandag 19u15-20u15 & vrijdag 10u-11u

Houdt je lichaam soepel en krachtig voor een gebalanceerde zwangerschap. Een mooie voorbereiding op de bevalling en het ouderschap. En een onbetaalbaar stukje tijd voor jezelf en je ongeboren baby’tje.

YOGA VOOR SPREKERS & ZANGERS 

Yoga voor mensen die veel met hun stem werken. Zowel als zanger, spreker, leerkracht,.. Maar ook voor wie zich moeilijk verbaal kan uiten en wat zelfvertrouwen kan gebruiken hierin.

Yoga Ontdaan te Zwevegem
Zwangerschapsyoga Ontdaan Zwevegem

AFSPRAKEN

Tijdens de les mag je zeker je eigen matje meebrengen maar indien nodig zijn er wel matjes aanwezig bij ons. Voor alle yogasessies draag je best gemakkelijke kledij en neem je een trui mee voor de eindontspanning.

Belangrijk bij de aerial yoga’s is kledij met een mouw (kort of lang) zodat het doek niet onder je oksels snijdt, geen scherpe juwelen of riemen en kledij die “ondersteboven-proof” is. Voor de Aerial Yin breng je zeker een dekentje, warme sokken en een dikke trui mee.

De oefeningen zijn toegankelijk en haalbaar voor iedereen, met of zonder voorkennis.

Tijdens schoolvakanties is er doorgaans geen les tenzij dit onderling anders werd afgesproken (vaak in de zwangerschapsyoga wel doorlopend). 

PRIJZEN:

Yoga (rug-, ochtend-, zangers en sprekers- en zwangerschapsyoga):

15 euro / les
70 euro voor 5 opeenvolgende weken
130 euro voor 10 opeenvolgende weken

Aerial Yoga (Active en Yin)

18 euro / les
80 euro voor 5 opeenvolgende weken
150 euro voor 10 opeenvolgende weken

INSCHRIJVEN:

Wil je graag eerst proberen? Kom dan langs en bepaal na de les of je de les apart betaalt of onmiddellijk inschrijft voor 5 of 10 weken. 

Eens ingeschreven voor een reeks verwachten we een wekelijkse aanwezigheid om een continuïteit te waarborgen in de groep, de les en vooral in je persoonlijke groei of traject. Zo kan je het moment duidelijk afbakenen in je agenda.

Gemiste lessen worden niet terugbetaald, doorgeschoven of ingehaald tenzij hiervoor een geldige reden is en eventueel doktersattest kan worden voorgelegd.

 

Alle prijzen zijn inclusief btw en verzekering. Betaling kan cash, met bancontact of via overschrijving (via de webshop) maar ook met BonZ, Sport/cultuurpass & Cadeaupass van Sodexo en de Supreme Award van Ticket.

Via uw mutualiteit kun je een deel van je inschrijvingsgeld terug krijgen. 

Shopping Cart