Tai Chi

Je interne kracht leren kennen en ontwikkelen, dat leer je in onze tai chi lessen. Hoe omgaan met dingen die in je leven op je afkomen op een volledig nieuwe manier? Hoe blijf je in je kracht? Hoe overwin je in een gevecht zonder vechten? Integriteit, zelfrespect, zelfvertrouwen,… Je groeit in je innerlijke kwaliteiten.

Door de wijze waarop we oefenen werk je spanningen, pijnen en blokkades uit het lichaam weg en leer je jouw lichaam zo te gebruiken dat jouw energie doorheen de dag niet onnodig verloren gaat in het vasthouden van blokkades. Belangrijk is dat je dit leert zowel individueel als in contact met anderen.
Die herwonnen energie kan je dan op andere vlakken opnieuw aanwenden en besef je dat je vrij kan kiezen hoe je je energie stuurt.

Naast het fysieke niveau is er in mijn lessen ook ruimte om je emotionele en psychische veld te onderzoeken, ondersteunen en verstevigen.
Hierdoor kom je na enige tijd meer en meer in je kracht te staan, ontwikkel je een gezond zelfvertrouwen en ga je blijer door het leven.

Wanneer je tai chi zegt, denken de meesten meteen aan krijgskunst. Dit is ook zo maar het gaat veel verder dan dat. Het is de kunst van het niet-vechten!
Tai chi is namelijk een totaal groeiproces en transformatie, een samengaan van gezondheidsbevorderende oefeningen en bewegingen uit de krijgskunst.
Hoewel het accent in mijn lessen vooral op groei in bewustzijn en verbetering van de gezondheid ligt, biedt het krijgskunstaspect ons
diepgaande inzichten in de sterktes en zwaktes van ons lichaam en onze geest.
Door deze aan te duiden in de lessen, leer je meer in je kracht te staan.
De filosofie van tai chi leert ons immers om uit het gevecht te stappen. Niet alleen het fysieke gevecht maar op elk vlak.

Zowel beginners als meer ervaren beoefenaars zijn welkom om les te volgen uit om het even welke vorm.

Lesmomenten:

Donderdag om 18u

BEDRIJVEN/SCHOLEN & INTERNATIONALE WORKSHOPS
Gelieve ons vrijblijvend te contacteren en we werken samen een voorstel uit op maat.

INSCHRIJVEN of KLIK HIER OM METEEN ONLINE IN TE SCHRIJVEN!

Deze prijzen op de webshop zijn inclusief verzekering.

Betalingen kunnen voortaan ook geheel of gedeeltelijk via Sport/cultuurpass & Cadeaupass van Sodexo alsook via de Supreme Award van ticket.
Via uw mutualiteit kun je een deel van je inschrijvingsgeld terug krijgen (vraag er naar!)
Inschrijvingen gebeuren op voorhand voor de aanvang van een periode of een losse les. Lessen worden achteraf niet terugbetaald.
U kunt vooraf wel steeds een aanpassing vragen op het reeksen-systeem wegens geplande reis, tweewekelijkse agenda, alsook later invallen in een trimester, …

Shopping Cart