Tai Chi

Let op!!  wij gaan/zijn op Europa Tour. Er zullen geen lessen/behandelingen meer zijn vanaf juli 2024 tot juli 2025. Het wekelijks aanbod in de laatste periode paasvakantie 2024 tot juli 2024 is al verkleind. Tai Chi, zwngerschapsyoga gaan nog gewoon door. En dan is er tweewekelijks aerial yin yoga (start do 18 april) uitmondend in een soundjourney.

Je interne kracht leren kennen en ontwikkelen, dat leer je in onze tai chi lessen. Hoe omgaan met dingen die in je leven op je afkomen op een volledig nieuwe manier? Hoe blijf je in je kracht? Hoe overwin je in een gevecht zonder vechten? Integriteit, zelfrespect, zelfvertrouwen,… Je groeit in je innerlijke kwaliteiten.

Door de wijze waarop we oefenen werk je spanningen, pijnen en blokkades uit het lichaam weg en leer je jouw lichaam zo te gebruiken dat jouw energie doorheen de dag niet onnodig verloren gaat in het vasthouden van blokkades. Belangrijk is dat je dit leert zowel individueel als in contact met anderen.
Die herwonnen energie kan je dan op andere vlakken opnieuw aanwenden en je leert beseffen op een dieper level hoe je vrij kan kiezen hoe je je energie stuurt.

Naast het fysieke niveau is er in mijn lessen ook ruimte om je emotionele en psychische veld te onderzoeken, ondersteunen en verstevigen.
Hierdoor kom je na enige tijd meer en meer in je kracht te staan, ontwikkel je een gezond zelfvertrouwen en ga je blijer door het leven. 

Wanneer je tai chi zegt, denken de meesten ook meteen aan krijgskunst. Dit is ook zo maar het gaat veel verder dan dat. Het is de kunst van het niet-vechten!
Tai chi is namelijk een totaal groeiproces en transformatie, een samengaan van gezondheidsbevorderende oefeningen en bewegingen uit de krijgskunst.
Hoewel het accent in mijn lessen vooral op groei in bewustzijn en verbetering van de gezondheid ligt, biedt het krijgskunstaspect ons
diepgaande inzichten in de sterktes en zwaktes van ons lichaam en onze geest.
Door deze aan te duiden in de lessen, leer je meer in je kracht te staan.

Zowel beginners als meer ervaren beoefenaars zijn welkom om les te volgen uit om het even welke vorm.

Lesmomenten:

Dinsdag om 18u

BEDRIJVEN/SCHOLEN & INTERNATIONALE WORKSHOPS
Gelieve ons vrijblijvend te contacteren en we werken samen een voorstel uit op maat.

PRAKTISCH
De oefeningen zijn toegankelijk en haalbaar voor iedereen, met of zonder voorkennis.
Inschrijven kan altijd doorheen het jaar zonder specifieke startdata.
Geef gewoon een seintje via mail of telefonisch en we bespreken de mogelijkheden.
Het enige wat je nodig hebt voor is losse kledij zodat je makkelijk kunt bewegen.

INSCHRIJVEN & PRIJZEN:

Stuur ons een mailtje om in te schrijven. 

Losse les = 20 euro
Proefles = 15 euro

Reeks = 15 euro/les:
Herfstreeks (start week 26 sept.) = 180 euro
Winterreeks (start week 9 jan.) = 165 euro
Lentereeks (start week 17 april) = 150 euro
Zomerreeks (nog te bepalen)

Deze prijzen zijn inclusief verzekering.

Alle systemen zijn persoonsgebonden

Betalingen kunnen voortaan ook geheel of gedeeltelijk via Sport/cultuurpass & Cadeaupass van Sodexo alsook via de Supreme Award van ticket.
Via uw mutualiteit kun je een deel van je inschrijvingsgeld terug krijgen (vraag er naar!)
Inschrijvingen gebeuren op voorhand voor de aanvang van een periode of een losse les. Lessen worden achteraf niet terugbetaald.

U kunt altijd invallen op elk moment.
Behalve tijdens de grote vakantie is er nooit les in de tussentijdse vakanties

Shopping Cart