Soundjourney - Klankschaal ligconcert

Let op!!  wij gaan/zijn op Europa Tour. Er zullen geen lessen/behandelingen meer zijn vanaf juli 2024 tot juli 2025. Het wekelijks aanbod in de laatste periode paasvakantie 2024 tot juli 2024 is al verkleind. Tai Chi, zwngerschapsyoga gaan nog gewoon door. En dan is er tweewekelijks aerial yin yoga (start do 18 april) uitmondend in een soundjourney.

Een ruimte gevuld met zalige, warme, in elkaar overgaande klanken en een voelbaar energetisch veld opgewekt door de tonen van de klankschalen is het basisrecept voor een heerlijke ontspannen en toch avontuurlijke reis.
Elk klankschaal ligconcert is uniek en ingegeven door het moment.
Als deelnemer lig je neer op een mat knus onder een dekentje of zwevend in de klanken in één van de 10 hangmatplaatsen. Dus neem steeds een eigen deken en kussen mee 🙂

Ondertussen geven we al 10tal jaar ligconcerten en zijn er al 50tal klankschalen, 3 gongs, ocean drum, didgeridoo, kigonki’s, enkele tingsha’s en koshi’s die telkens opnieuw zorgen voor een verrassende atmosfeer.

Zelf ben ik muzikant – songwriter – en gebruik mijn natuurlijke intuïtie om elke soundjourney als een unieke belevenis te scheppen.

Naast klankreizen geven wij ook klankopleidingen en klankmassages individueel of in duo vorm.

Soundjourney’s

Vanaf 18 april tweeweklijks op donderdag in combinatie met aerial yin.
De sessie duurt van 19u tot 20u30

Bijdrage = 30 euro

Dagopleiding klankschalen:

Klankmassage op afspraak = 75 euro

Shopping Cart