Mirjana & Philippe

Samen zijn we reeds jaren actief bezig met bewustwording & persoonlijke groei in ons eigen leven alsook in het begeleiden van anderen.

Philippe: 

Samen met mensen op weg gaan, is een boeiende tocht. Eentje van lachen, ontroeren, ontdekken, hindernissen nemen, uitdiepen,… Sinds 2007 begeleid ik mensen en reik ik tools aan om gemakkelijker harmonie te vinden bij zichzelf en het omgaan met hun omgeving. Het herstellen van de verbinding met zichzelf, leren luisteren naar lichaam en geest, in het nu staan,… staan hierbij centraal. Wens je graag op ontdekking te gaan of te werken aan een probleem waar je mee worstelt,… Neem contact op en we kijken samen wat we kunnen doen.

Mirjana:

Mijn eigen tak van onze gezamelijke interesses vind je volledig terug onder mijn eigen website: Yomi & Loutje. Als echtgenote werk ik aanvullend op het werk van Philippe en richt me voornamelijk op zwangeren, jonge moeders en vrouwen in het algemeen. Hiernaast geef ik ook dynamischere yoga en heb ik een ecologische winkel voor gans het gezin. 

Onze muzikale passie vind je terug onder De kleine Muzikant en Gulder & Ikke.

Shopping Cart